Aydoğdu İlkokulu

Belgegeçer : 0 282 263 04 80
WEB https://aydogduio59.meb.k12.tr
Adres : Aydoğdu Mahallesi Akasya Sokak No1 TEKİRDAĞ
VİZYON : Topluma ve kendisine yararlı, Dürüst ve ilkeli, Ahlaki değerleri benimsemiş, Teknolojik gelişmelere duyarlı, Yeniliklere açık bireyler yetiştiren, Çevresi ile iyi ilişkilerde bulunan, Yalnız öğretime değil, Eğitime de önem veren "BİR EĞİTİM ve ÖĞRETİM KURUMU" OLMAK
MİSYON : Kendisine ve çevresine yararlı, dürüst ve ilkeli, teknolojiye ve yeniliklere açık ve bunları kullanabilen, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, insani ve ahlaki değerlere sahip, imkansızlıklar içinde, imkansız denileni başarabilen azimli, özgüven sahibi bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Karma-Gündüzlü
Saatler : 08:50 - 14.30
Servis :
Ulaşım : Minübüs, otobüs, servis ve yürüme mesafesinde
Yerleşim Yeri : Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Süleymanpaşa İlçesi merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : EVİMİZ SINIFIMIZ PROJESİ,DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ,TEKİR-AĞ PROJESİ gibi yerel projeler sürdürülmektedir.